Centrum Plan Schaijk

Op 18 oktober 2017 heeft de Raad van State groen licht gegeven voor Centrumplan Schaijk.

Met ingang van 25 oktober start er wekelijks iedere woensdag een inloop spreekuur van 13.00 tot 14.00 uur. Iedereen die vragen heeft over de bouwwerkzaamheden van het centrumplan Schaijk kan hier binnenlopen. Het spreekuur wordt gehouden in de rode bouwkeet van aannemer Van de Wetering die op het voorterrein bij dorpshuis De Phoenix staat.

Vragen kunnen ook gesteld worden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De uitvoering van Centrumplan Schaijk is inmiddels in volle gang. Er is vervuiling aangetroffen, maar deze leidt niet tot vertraging in het project.

Op 22 september 2017 zijn de civiele werkzaamheden voor Centrumplan Schaijk gestart.

Onder grote belangstelling van inwoners en ondernemers werden maandag 28 augustus de plannen gepresenteerd voor de inrichting van de openbare ruimte en de ontwerpen en de planning van de 2 bouwdelen die gerealiseerd worden in het centrum van Schaijk. De plannen zijn positief ontvangen.

De ontwikkelaars MRE en Pakhuis Schaijk B.V. hebben dit weekend met de lokale AH supermarktondernemer Huub Christiaens een akkoord bereikt over de overname van de huidige supermarktlocatie aan de Burgemeester Hoefnagelstraat te Schaijk.

 

View the embedded image gallery online at:
http://centrumplanschaijk.nl/nieuws.html#sigProIde0ad3b4906

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.