Centrum Plan Schaijk

In het plangebied worden winkels en zorg/welzijn-voorzieningen gecombineerd met woningen van verschillende grootten. Het woningaanbod, dat boven de winkels wordt gesitueerd, is gedifferentieerd en onder andere geschikt voor senioren die in het centrum willen wonen, dicht bij de voorzieningen.

DE WONINGBOUWPLANNEN VOORZIEN IN: 

Appartementen met verschillende afmetingen.
Sommige appartementen zijn aan een binnengalerij gelegen. Daarnaast is er sprake van appartementen met een protiekontsluiting. In het complex is een lift aanwezig.  
Op dit moment worden de plattegronden uitgewerkt. Zodra deze definitief zijn, worden ze op deze website gepubliceerd.  
Pas als alle bouwkundige en technische aspecten bekend zijn, kunnen de huurprijs en de servicekosten worden berekend. Ook deze kunt u t.z.t. op deze website vinden.

Brabant Wonen

BrabantWonen is een woningcorporatie met ruim 15.000 woningen. Wij zijn met name actief in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss. De laatste jaren hebben we ook in enkele andere gemeenten nieuwbouw gerealiseerd.
Vanuit drie bedrijfsonderdelen werken ongeveer 250 medewerkers aan kwalitatief goede en betaalbare woningen.
We ontwikkelen nieuwbouw, renoveren en vernieuwen bestaande wijken. Hierdoor ontstaan keuzemogelijkheden voor onze (potentiële) huurders en zorgen wij dat ze prettig wonen in een aantrekkelijke woonomgeving.

Start verhuur
De verhuur van de appartementen begint kort nadat de bouw is gestart. Via deze website, die van BrabantWonen en de lokale media wordt de verhuur tijdig aangekondigd. Wij zorgen ervoor dat u dat moment niet kunt missen.
Dat betekent dat belangstellenden op dit moment nog niets hooven te doen. U mag zich als woningzoekende bij BrabantWonen inschrijven maar dat hoeft op dit moment nog niet. U kunt dit ook nog doen als wij met de verhuur beginnen.

Woningen centrum Schaijk
Op dit moment bekijken we de mogelijkheid om in het vernieuwde centrum van Schaijk ongeveer 34 appartementen te bouwen. Als wij appartementen in Schaijk bouwen, vallen deze allemaal in de categorie sociale huur. Het worden 3-kamerappartementen die levensloopbestendig zijn. Dat wil zeggen dat ze zo gebouwd worden dat bewoners er zo lang mogelijk kunnen blijven wonen.

Meer informatie
Voor informatie over BrabantWonen kunt u terecht op www.brabantwonen.nl. Zodra er meer concrete informatie bekend is over de woningen die wij in Schaijk gaan bouwen, dan kunt u deze vinden op deze website en op de website van BrabantWonen

Pakhuis Schaijk BV

Met het oog op het nieuwe centrumplan hebben enkele lokale ondernemers met vastgoed in het centrum van Schaijk een samenwerkingsverband opgericht waaruit de nieuwe vastgoedorganisatie Pakhuis Schaijk B.V. is ontstaan. De naam ‘Pakhuis’ verwijst naar de vroegere Boerenbondlocatie. Voordat op deze locatie jarenlang de Boerenbond haar werkterrein had, was het een opslag voor de boeren cq een bewaarplaats van koopmansgoederen. In de volksmond werd deze op- en overslag van goederen ‘Het Pakhuis’ genoemd.  

Pakhuis Schaijk B.V. realiseert het bouwdeel in het verlengde van de huidige Emté (richting Kruidvat). Het woonhuis van de familie Megens en de Boerenbondlocatie verdwijnen hierdoor. In dit bouwdeel komen naast commerciële ruimten ook 13 luxe appartementen. Dit nieuwe appartementencomplex krijgt de naam “Scaeywijc Veste”.

Start verhuur
De verhuur van de appartementen is reeds gestart. Deze appartementen zijn verschillend in grootte en kennen een bruto vloeroppervlak variërend van 113 tot 177 m2. De appartementen liggen allemaal op de eerste en tweede verdieping en zijn allemaal bereikbaar via een lift en vaste trap. Bovendien beschikken de appartementen over separate bergingsruimte en eigen parkeerplaats in een inpandige parkeergarage.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 2238 6666


 

View the embedded image gallery online at:
http://centrumplanschaijk.nl/woningen.html#sigProIde4d542cb01

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.