Centrum Plan Schaijk

Hartelijk welkom op de website www.centrumplanschaijk.nl.

U vindt hier informatie over de plannen en ontwikkelingen van het centrum van Schaijk. Deze website is een samenwerking van de betrokken partijen in het centrumplan: gemeente Landerd, vastgoedbelegger Movement Real Estate (MRE) vastgoedbelegger Pakhuis Schaijk B.V. en woningcorporatie BrabantWonen.

Met het Centrumplan Schaijk willen we ervoor zorgen dat Schaijk een echt dorpshart krijgt waar iedereen graag naar toe komt, woont en werkt.

Er is de afgelopen jaren veel gebeurd en het centrum van Schaijk ondergaat een complete metamorfose. Er komt dan een centrum met een breed winkelaanbod waar ook plaats is voor de wekelijkse markt en evenementen zoals de kermis. Daarnaast worden tussen 30 en 40 appartementen gebouwd die ook geschikt zijn voor ouderen.

Op deze projectwebsite kunnen betrokken partijen, belangstellenden, belangenorganisaties en omwonenden informatie vinden over het centrumplan. Goede informatie voor alle geïnteresseerden is van groot belang voor de voortgang en kwaliteit van dit project voor de toekomst van Schaijk.

Heeft u vragen over het centrum van Schaijk? Wilt u uw ideeën met ons delen? Of zoekt u een winkelruimte? Neem dan contact op de gemeente Landerd. U vindt onze gegevens onder “Contact” op deze website.

En bezoekt u vooral regelmatig deze website om goed geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen van het centrumplan Schaijk.

 

BrabantWonen - woningcorporatie
Gemeente Landerd
Movement Real Estate - vastgoedbelegger

 

 

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.