Centrum Plan Schaijk

Op maandag 18 juni a.s. wordt er gestart met de inrichtingswerkzaamheden op de kruising Schutsboomstraat - Burgemeester Schoutenstraat en in het gedeelte Runstraat voor Marskramer. U leest hieronder wat we gaan doen en waar de werkzaamheden precies zijn.

Op maandag 30 april aanstaande wordt er gestart met de inrichtingswerkzaamheden in de Schutsboomstraat en een gedeelte van de Runstraat in Schaijk. De werkzaamheden in deze straten duren naar verwachting tot en met 7 september 2018. U leest hieronder wat we gaan doen en waar de werkzaamheden precies zijn.

Inwoners van Schaijk konden vanaf de start van de werkzaamheden aan het centrumplan Schaijk met vragen terecht in de rode bouwkeet die voor de Phoenix staat. Van dit spreekuur is maar zeer beperkt gebruik gemaakt. Daarom wordt dit spreekuur opgeheven.

Bekijk de video hieronder.

Op woensdag 14 februari aanstaande wordt gestart met de inrichtingswerkzaamheden voor het centrumplan Schaijk. De werkzaamheden duren naar verwachting tot begin juni 2018. U leest hieronder wat we gaan doen en waar de werkzaamheden precies zijn.

Op 18 oktober 2017 heeft de Raad van State groen licht gegeven voor Centrumplan Schaijk.

 

View the embedded image gallery online at:
https://centrumplanschaijk.nl/nieuws.html#sigProIde0ad3b4906

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.