Centrum Plan Schaijk

Met het oog op het nieuwe centrumplan hebben enkele lokale ondernemers met vastgoed in het centrum van Schaijk een samenwerkingsverband opgericht waaruit de nieuwe vastgoedorganisatie Pakhuis Schaijk B.V. is ontstaan. De naam ‘Pakhuis’ verwijst naar de vroegere Boerenbondlocatie. Voordat op deze locatie jarenlang de Boerenbond haar werkterrein had, was het een opslag voor de boeren cq een bewaarplaats van koopmansgoederen. In de volksmond werd deze op- en overslag van goederen ‘Het Pakhuis’ genoemd.

Pakhuis Schaijk B.V. realiseert het bouwdeel in het verlengde van de huidige Emté (richting Kruidvat). Het woonhuis van de familie Megens en de Boerenbondlocatie verdwijnen hierdoor. In dit bouwdeel komen naast commerciële ruimten ook 13 luxe appartementen. Dit nieuwe appartementencomplex krijgt de naam “Scaeywijc Veste”.

 

Start verhuur

De verhuur van de appartementen is reeds gestart. Deze appartementen zijn verschillend in grootte en kennen een bruto vloeroppervlak variërend van 113 tot 177 m2. De appartementen liggen allemaal op de eerste en tweede verdieping en zijn naast de trap ook allemaal via een lift bereikbaar. Bovendien beschikken de appartementen over separate bergingsruimte en eigen parkeerplaats in een inpandige parkeergarage.

Belangstellenden kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch contact opnemen via 06 2238 6666.

 

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.