Centrum Plan Schaijk

Dit Centrumplan moet Schaijk weer een echt dorpshart geven. Winkels vormen hierin de kern. Door het bundelen van winkels ontstaat één centrale plek om te winkelen en te verblijven. Dit is zowel voor de inwoners van Schaijk en de omliggende kernen als voor de winkeliers een opzet die voor de toekomst mogelijkheden biedt. Door goede voorzieningen zal het centrum van Schaijk levendig en voor iedereen aantrekkelijk blijven.

Winkels in Schaijk

Tegenwoordig zijn de supermarkten de kern in zo’n dorpshart. Een breed aanbod dat veel bezoekers aantrekt. In Schaijk zijn dat de EMTÉ en de Albert Heijn. De bedoeling is dat deze bij elkaar komen te zitten in het centrum, met direct daar omheen een aantal andere (kleinere) winkels. Welke winkels er precies komen, dat hangt af van de winkeliers die zich daarvoor bij de Movement Real Estate aanmelden. Een aantal aansprekende winkelketens waaronder Hema heeft al aangegeven interesse te hebben als de winkelvoorzieningen geconcentreerd in het centrum van Schaijk komen.

Movement Real Estate

Movement Real Estate B.V. (MRE) richt zich voornamelijk op retail beleggingen en -ontwikkelingen op mooie locaties. Vanuit deze specialisatie zorgt MRE voor een optimale invulling van winkelpanden en naadloze aansluiting in het winkelgebied. MRE werkt samen met toonaangevende retailers, top architecten en deskundige adviseurs. Bovendien onderhoudt MRE een uitstekende dialoog met overheden. Dit alles om het optimale resultaat te bereiken: de perfecte winkels met tevreden huurders. De afgelopen jaren is een grote groei doorgemaakt met vele toonaangevende aankopen en ontwikkelingen. Met elk project wil MRE steeds opnieuw het verschil maken, de wereld in beweging zetten. Samen met haar opdrachtgevers en partners streeft zij ernaar om de vastgoedmarkt elke keer weer een nieuwe impuls te geven.

Meer informatie
Voor informatie over Movement Real Estate kunt u terecht op www.realmovement.nl. Voor meer concrete informatie over de winkels die wij in Schaijk gaan realiseren kunt u contact opnemen met RSP-makelaars, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , (073) 6488750.

Pakhuis Schaijk BV

Pakhuis Schaijk B.V. realiseert het bouwdeel in het verlengde van de huidige Emté (richting Kruidvat). Het woonhuis van de familie Megens en de Boerenbondlocatie verdwijnen hierdoor. Het magazijn van supermarkt Emté wordt verplaatst om in het nieuwe winkelgebied zo min mogelijk overlast te ondervinden van het vrachtverkeer. Tevens worden de gevels van het Emtépand gemoderniseerd. Daarnaast realiseert Pakhuis in dit bouwdeel nieuwe commerciële ruimten om een optimaal winkel- en dienstenaanbod voor het publiek te creëren.

Direct vóór deze nieuwe commerciële ruimten op de plaats van de Boerenbond ontstaat ruime (gratis) parkeergelegenheid zodat het winkelend publiek zo dicht mogelijk bij de winkels kan parkeren.

 

View the embedded image gallery online at:
https://centrumplanschaijk.nl/winkels.html#sigProId609410a30b

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.