Centrum Plan Schaijk

In het plangebied worden winkels en zorg/welzijn-voorzieningen gecombineerd met woningen van verschillende grootten. Het woningaanbod, dat boven de winkels wordt gesitueerd, is gedifferentieerd en onder andere geschikt voor senioren die in het centrum willen wonen, dicht bij de voorzieningen.

DE WONINGBOUWPLANNEN VOORZIEN IN: 

Appartementen met verschillende afmetingen. Sommige appartementen zijn aan een binnengalerij gelegen. Daarnaast is er sprake van appartementen met een portiekontsluiting. Alle appartementen zijn met een lift bereikbaar.

Pakhuis Schaijk BV

Met het oog op het nieuwe centrumplan hebben enkele lokale ondernemers met vastgoed in het centrum van Schaijk een samenwerkingsverband opgericht waaruit de nieuwe vastgoedorganisatie Pakhuis Schaijk B.V. is ontstaan. De naam ‘Pakhuis’ verwijst naar de vroegere Boerenbondlocatie. Voordat op deze locatie jarenlang de Boerenbond haar werkterrein had, was het een opslag voor de boeren c.q. een bewaarplaats van koopmansgoederen. In de volksmond werd deze op- en overslag van goederen ‘Het Pakhuis’ genoemd.

Pakhuis Schaijk B.V. realiseert het bouwdeel in het verlengde van de huidige Emté (richting Kruidvat). Het woonhuis van de familie Megens en de Boerenbondlocatie verdwijnen hierdoor. In dit bouwdeel komen naast commerciële ruimten ook 13 luxe appartementen. Dit nieuwe appartementencomplex krijgt de naam “Scaeywijc Veste”.

Verhuur
De verhuur van de appartementen is reeds gestart. Deze appartementen zijn verschillend in grootte en kennen een bruto vloeroppervlak variërend van 113 tot 177 m2. De appartementen liggen allemaal op de eerste en tweede verdieping en zijn allemaal bereikbaar via een lift en vaste trap. Bovendien beschikken de appartementen over separate bergingsruimte en eigen parkeerplaats in een inpandige parkeergarage.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 2238 6666

Zilverlinde

Op de eerste en tweede verdieping van het plandeel met de nieuwe Albert Heijn heeft Movement Real Estate in totaal 35 luxe en betaalbare appartementen ontwikkeld aan een groene binnentuin. Omdat de sociale huurappartementen op de huidige locatie van de Albert Heijn gerealiseerd worden en `Scaeywijc Veste` al voorziet in vrije sector huurappartementen, worden de 35 appartementen in `Zilverlinde` allemaal verkocht.

Verkoop
De verkoop van de appartementen is reeds gestart. Deze appartementen zijn verschillend in grootte en kennen een bruto vloeroppervlak variërend van 75 tot 225 m2. Voor verdere informatie zie www.zilverlinde-schaijk.nl.

Burgemeester Hoefnagelstraat

Als de Albert Heijn verhuist naar het nieuwe pand, wordt de huidige locatie aan de Burgemeester Hoefnagelstraat opnieuw ontwikkeld. MRE en BrabantWonen onderzoeken de mogelijkheid om hier 24 sociale huurwoningen te bouwen. De plannen zijn nog in voorbereiding.
BrabantWonen is een woningcorporatie die vooral actief is in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss. De doelstelling is nu ook in Schaijk betaalbare appartementen te realiseren. Als de plannen doorgaan, zullen de appartementen allemaal in de categorie sociale huur vallen.

Schrijf u in als woningzoekende bij BrabantWonen
De verhuur van de appartementen begint pas nadat de bouw is gestart. U kunt zich wel uit voorzorg als woningzoekende inschrijven bij BrabantWonen. Als u dat nog vóór 1 juni 2018 doet, kunt u nog profiteren van de woonduur die u op uw huidige adres heeft opgebouwd. Meer weten? Kijk op woningzoekenverandert.nl. U kunt zich daar meteen inschrijven.

Verhuur
De start van de verhuur zal tijdig aangekondigd worden via de lokale media, deze website en de website van WoonService Oss. Wij zorgen ervoor dat u dat moment niet kunt missen.


 

View the embedded image gallery online at:
https://centrumplanschaijk.nl/woningen.html#sigProIde4d542cb01

De afbeeldingen op deze site zijn Concept/Studie varianten en u kunt er geen geen rechten aan ontlenen.